2004.08.14.

GCSaPa  Sasvári Panoráma
2004.08.14 12:30 +   (N4.0; H3.5; W2.5)

A P+ remekül mûködik, ahol a GPS mutatja, irány a tisztás, és onnan minden rendben van. A kilátás tényleg szép, a láda pedig innen felülrõl kevés karcolással elérhetõ.

GCNyes  Nyesettvár
2004.08.14 13:00 -   (N?.?; H?.?; W?.?)

A Sasvári panoráma felöl ejtettük útba, a rövidebb útvonalon. Szépen megtaláltuk a hegyet, felmásztunk, elég érdekes ez a pár 10 m átmérõjû kis árok ott fönn, közepén az aprócska csúccsal. Kilátás csak a Kékes irányába, a többit a fák kitakarják - a hegy elõtt van egy pont, ahonnan a völgy szebb.

Aztán meglátom, hogy a ládáért magáért jól le kellene másznom egy kb 60-70 fokos köves lejtõn, és valahogy elmegy tõle a kedvem.

Visszamentünk a jelzett útról való letérésig, és elõre a jelzett úton, hátha onnan jobban megközelíthetõ. Itt azonban sehol egy ösvény - csak sûrû bozót, és vagy 60 m-t kellene megtenni. Hát nem.

Ha megkapom a jelszót beírom, de végül is maga a hegy volt a cél.

[Elutasította: arthurs, 2005.01.03 11:38]

GCHejM  Hej Mambó
2004.08.14 18:30 +   (N5.0; H4.0; W4.0)

Egyszerûen pazar! Én magam Kandót végzett híradásipari technikusként (és villamosmérnökként, de az ebbõl a szempontból nem számít túl sokat), valamint több éves beat-hallgatói/zenészi/technikusi múlttal csak bámultam, hogy egy ilyen kis nógrádi faluban ki/mi minden(ki)t nem lehet találni. Úgy ottragadtunk, hogy majdnem elfelejtettem megnézni a jelszót. És egyébként be sem vittük a papírt, igy emlékezetbõl lefényképeztem az egyik szobában azt a két készüléket, amin fém-kapcsoló volt (ennyire emlékeztem). Végül azonban a házigazda a GPS-es odatalálásunkra mesélt valamit egy aranyos házaspárról, a dobozrejtésrõl - vagy mi -meg hogy az a jelszómicsoda hol is van. Köszönet a fantasztikus élményért! Ps: a fotók leválogatására még nem volt idõm, de jönnek, ha lesz közöttük alkalmas.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger