2004.08.12.

GCKeTe  Kékestetõ
2004.08.12 13:00 +   (N4.0; H3.0; W2.0)

Kerékpár. Mátrafüredrõl jövök, az elõzetes becslések szerint 5-600 m-es szintkülönbségrõl van szó, ennél sokkal többet is csináltam már egy nap alatt. Föltekerek - életemben elõször vagyok itt biciklivel, de azért ez a folyamatos emelkedés a tûzõ napon ilyen rövid távon elég kemény. Föntrõl telefon, kocsi felhozza a többieket, kilátó, megkeressük a ládát, és irány a GCMDEL. Ps. A logbookban már csak egy-két lap van, újításra szorul. A gazdi, vagy a következõ vihetne egy pótfüzetet - nálam nem volt :( !

GCMDEL  A Mátra déli bércein
2004.08.12 17:00 +   (N4.0; H2.0; W2.0)

Ez egy nagyon kellemes, szép út, de: 1. Kerékpárral - legalábbis szerintem - nem járható. Túl köves, túl nagyok a kövek. Össszesen az út harmadát/negyedét sikerült nyeregben töltenem, a többi fékes séta, ill. cipelés volt. 2. Az elsõ láda szerintem sincs jó helyen. Ugyan ha alulról megnézzük, hogy hol is a "barlang" (ehhez azonban - lefelé - túl kell menni, de errõl a leírás nem szól), akkor ezután felülrõl, balról nem túl bonyolultan le lehet jutni - felnõttnek, nyáron, és ha nem csúszik. De minek a fakszni? A többi könnyebben kezelhetõ, de ebbe a cache-be jól belefér a GPS-nélküli megkeresés, ehhez pedig érzésem szerint az egyes ládák tartalma sokat segíthetne!

GCKoKi  Kozmáry Kilátó
2004.08.12 18:00 +   (N3.0; H3.0; W3.0)

Mátrafüredrõl indulunk, esti kutyasétáltatással egybekötve. Fordítva megyünk, a zöld felöl, majd át a sárgára, és a rövidebb úton vissza Füredre. A láda könnyen megvan.

A képeken viszont a közvetlenül a Mátrafüred-felöli feljárónál lévõ faragott csodák...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger