2004.09.05.

GCpeca Bányatavak Dunakeszin (-C)
2004.09.05 13:20 + (N3.0; H5.0; W4.0)

Szokás szerint kerékpárral. Ez az a cache, amit szerintem tanítani kellene! Stílusos, ötletes/szellemes, jól kitalált és megcsinált (látszik, munkás) elsõ pont, majd egy ugyancsak jól rejtett láda a végére. Ez az egész pedig térben remekül elhelyezve (beleértve nem csak a jövést/menést, hanem a fáradt vadászok pihentetésére való itatót is).

A környezet olyan "Zorános" (nekünk igy is jó...), a stílus jól ismert szerte kis hazánkban, ez az egyetlen szépséghibája a dolognak - bár azt gondolom, ez nem a cache hibája, hanem a világunké/életünké.

Aztán otthon még egy kis netes segítség is kell - nekem az "Akváriumi halak" c. könyv van meg, de ez most nem jó...

Gratulálok!

GChszg Gödi Homoksziget
2004.09.05 14:50 + (N3.0; H3.0; W3.0)

Dunakeszi felöl jövök, kerékpárral. A sziget alsó végénél már nem lehet (száraz lábbal) bemenni. A kõgát viszont remekül mûködik. A láda simán megvan, a környékére azonban hatalmas takarítás férne rá. A logolásnál látom, alig fél órás az utolsó bejegyzés - nos a horgász még megvolt nekem is, de én hordok magamnál biciklilakatot, és ilyenkor odakötöm a gépet valahova :-). Az egész környezetben az az útbaesõ, hatalmas - szerintem legalább 4 m kerületû - fa tetszett, eltekintve attól, hogy jó játék lehet itt a sekély vízben nyáron fürödni, kajakozni, kenuzni, stb.

GCvata Váci ártéri tanösvény
2004.09.05 15:30 + (N4.0; H1.0; W3.0)

Teljesen más a véleményem, mint az elõttem szólóknak. Egyetértve azzal, hogy a környezet és a tanösvény remek, a ládával magával nem tudok azonosulni. Szeintem ez tipikusan az az eset, ahol hiba valódi ládát (ide) telepíteni. Merthogy: 1. Le kell jönni az ösvényrõl (azaz le/átmászni egy kerítésen), átgázolni a környezeten. Ezt határozottan rossz sugallatnak tartom!!! 2. Ha bárki arra jár, egyrészt csudálkozni fog, hogy hogyan merészeltünk, és miért lemenni a deszkákról, másrészt nincs hova elbújni - 3-5 méter a távolság! Az éppen kibontott állapotú láda darabjai sem rejthetõk el - nincs hova tenni! Véleményem szerint tehát a téma remek, megörökítésre méltó, de a megoldás rossz! :(((((

GCVAC Váci körséta
2004.09.05 16:50 + (N4.0; H1.0; W4.0)

Kerékpár. MInden héten átmegyek Vácon, már sok-sok éve, persze mindíg autóval. Ebben a multiban az újdonságot a Forrás és környéke jelentette. Nem tudom értelmezni a rejtést egy ilyen városi virtuális multin. Ráadásul csak kiváncsiság/becsület dolga, hogy mindent végigjárjunk - egy értelmes szó pár betûbõl is könnyen kikövetkeztethetõ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger